Okeechobee Musikk- og kunstfestival Anmeldelse

Okeechobee Music and Arts Festival er offisielt over, og nå som jeg har hatt hele 24 timer på å komme meg, er jeg klar til å gi en komplett, omfattende gjennomgang av opplevelsen min.

Dette er første gang jeg deltar på Okeechobee, jeg gjorde en god del forskning før jeg deltok.

Jeg ble med i Facebook-grupper, leste anmeldelser fra medier og snakket med veteraner fra festivalen, men det jeg ikke visste er at ingenting kunne ha forberedt meg på den utrolig positive og oppløftende opplevelsen jeg var i ferd med å ha.

Før jeg dykker ned i detaljene, vil jeg gjøre noe klart – jeg fikk et mediearmbånd som fungerte som en gratis billett inn i festivalen. Selv om jeg er takknemlig for Insomniac Press’s sjenerøsitet, vil jeg ikke la denne skjevheten forskyve anmeldelsen min.

Jeg har delt denne anmeldelsen i fire kategorier: musikk, aktiviteter, camping og generell erfaring, som jeg alle vil rangere på en skala fra 1 til 10.

Musikk
Gitt at oppstillingen ble utgitt måneder i forveien, trodde jeg at jeg visste hva jeg kunne forvente. Kort sagt, jeg tok feil. Da jeg ikke var en stor EDM-fan før festivalen, trodde jeg ikke headlinerne – spesielt Bassnectar – ville imponere meg. Overraskende nok viste favorittsettet mitt i helgen seg å være San Holo, som spilte gitar og sang over det jeg ville beskrive som en mer chill EDM backing track. I et ord var settet oppløftende. Med det nest siste store settet av festivalen, forlot jeg følelsen mer positiv og motivert enn jeg hadde følt på lenge, inkludert da jeg først kom inn på festivalen. Jeg vil ikke bare oppmuntre, men oppfordrer deg til å kjøpe en billett til showet hans.

Mitt andre favorittsett i helgen var Bassnectar. Jeg hadde hørt negative rykter om både Bassnectar selv og hans fanbase, men før settet begynte, fant jeg meg selv omgitt av die-hard nektar fans som ikke kunne ha vært hyggeligere eller mer innbydende. Publikum rundt meg var tydelig begeistret og forsikret meg om og om igjen at jeg ikke kom til å angre på å «campe ut» nær scenen. I virkeligheten var jeg nær scenen for å se Big Gigantic, som aldri skuffer og som åpnet for Bassnectar, men jeg holdt den informasjonen for meg selv. De hadde rett. Lysshowet, musikken, grafikken og den samlede produksjonen var som ingenting jeg noensinne har sett. Jeg vil gjerne betale for å delta på et annet show, og jeg vil råde alle, selv ikke-EDM-fans, til å gjøre det samme.

Selvfølgelig så jeg mange, mange andre fantastiske artister i løpet av helgen, og hvis jeg hadde tid og noen ekstra tusen ord, ville jeg beskrive dem. Derimot ville dette ikke være en ærlig anmeldelse hvis jeg ikke nevnte manglene jeg så med oppstillingen. Denne festivalen er litt mer eksentrisk enn andre, og definitivt skjevt mot EDM-fans, så mengden elektroniske artister på oppstillingen er forståelig. Til tross for dette følte jeg at det meste av variasjonen i sjanger dukket opp på lagoppstillingen den siste dagen, og tvang fans av ikke-EDM-handlinger til å velge mellom artister som kunne ha blitt plassert på en annen dag. Med band som Machine Gun Kelly, Glass Animals, Clairo og Mumford and Sons pakket inn i den siste dagen, skapte det en ekstremt hektisk og stressende dag for deltakere som, som meg, løp frem og tilbake mellom etapper for å se enten første eller siste halvdel av et sett.

Av disse grunnene gir jeg musikkkategorien en 8,5 av 10.

Aktiviteter
Hvis jeg ble overrasket over musikken, ble jeg helt blåst bort av aktivitetene. Ikke bare var det flere ting å gjøre enn det var tid i festivalen, men planleggingen som gikk inn i festivalen tok tydeligvis mye tid, krefter og mer enn noe annet, kreativitet.

Min favorittdel av festivalen var terommet. Jeg hadde hørt om terommet før, men jeg hadde trodd det ville være slik det hørtes ut – et rom for å servere te. Da jeg snublet over rommet, innså jeg hvor feil jeg tok. Selv om det var et sted hvor te ble servert, var det bare en liten del av attraksjonen. Jeg gikk gjennom terommet hver dag på festivalen, og selv om jeg tilbrakte mye tid der, føler jeg fortsatt ikke at jeg så alt som var å se.

Det første som fikk øye på meg var et lite rom med et stort skilt som leste «Frick Frack Blackjack.» Forutsetningen for spillet var at det var et normalt spill av blackjack der spillerne kunne satse alt annet enn penger. Det var en gigantisk skje, dukkehoder, kjoler og mer eklektiske gjenstander enn jeg kunne telle, med arbeidere som ville holde en «pris» på hvert element. Neste gang skal jeg bruke litt tid på å samle alle oddsene og endene jeg kan ta med til festivalen, spesielt for dette spillet.

 

zin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *